4-5-6-7

september 2018

Vrijwilliger Worden

 

Vrijwilligers zijn onmisbaar en zeker bij groot evenement als de Avondvierdaagse waar vele wandelaars aan deelnemen en veel publiek langs de routes is te vinden.

 

De vrijwilligers zorgen er voor dat alle wandelaars op een geordende en veilige manier kunnen lopen en genieten van de mooie omgeving van Cuijk. Tijdens de Avondvierdaagse worden de vrijwilligers ingezet op verschillende plaatsen zoals, logistieke vrijwilligers, start/inschrijfbureau, verkeersregelaars, controlepost. De Stichting Avondvierdaagse Cuijk is erg trots dat zij de beschikking heeft over een groot aantal vrijwilligers die zich op een gezellige en enthousiaste wijze inzetten voor de avondvierdaagse. Toch zijn er vrijwilligers die door omstandigheden niet inzetbaar zijn of er ontstaat een nieuw aandachtsgebied waardoor wij extra mensen willen inzetten. Daarom ook deze oproep voor nieuwe vrijwilligers.

 

Wilt U met een enthousiast groep meehelpen om de Avondvierdaagse te laten slagen meld u zich dan aan.

Gegevens:*
.*
Geboortedatum:*

Sponsor

Starttijden

15 km: 17.30 uur
10 km: 17:45 uur
5 km: 18:00 uur
2,5 km: 18:15 uur

Poll

Wat is jou favoriete afstand van de avondvierdaagse?
  • Stemmen: (0%)
  • Stemmen: (0%)
  • Stemmen: (0%)
  • Stemmen: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Het weer

Helder

2°C

Cuijk

Helder
Zaterdag 1°C / 7°C Zonnig
Zondag 0°C / 6°C Grotendeels zonnig
Maandag 2°C / 6°C Grotendeels bewolkt
Dinsdag 0°C / 3°C Grotendeels bewolkt

Nieuwsbrief

Door hierboven je gegevens in te vullen geef je ons toestemming om je op onze mailinglijst te plaatsen. Je kunt je hiervoor altijd weer uitschrijven.