7 - 8 - 9 - 10

september 2021

donderdag, 04 June 2020 08:57

Avondvierdaagse Cuijk komt met Home Edition

Avondvierdaagse Cuijk komt met Home Edition Foto: Arjan Broekmans

Ondanks de ingestelde corona maatregelen gaat de Avondvierdaagse Cuijk door, maar dan anders.

Door de corona maatregelen kunnen we geen Avondvierdaagse organiseren als vanouds, daardoor zijn we aan het denken geslagen om een alternatieve Avondvierdaagse te bedenken. Deze gaan we de Avondvierdaagse Cuijk Home Edition noemen.

Wat houdt de Avondvierdaagse Cuijk Home Edition in?

In de periode van 1 september tot/met 30 september kunnen deelnemers 4 dagen een wandeling maken, het hoeven niet per se 4 dagen achterelkaar te zijn, met een van de afstanden van de reguliere Avondvierdaagse (2,5km 5km 10km 15km), eenmaal een afstand gekozen dienen alle vier de dagen die afstand gelopen te worden. De routes die gewandeld worden, mogen de deelnemers zelf bepalen, beginnend bij uw eigen huis en, er dient gestart te worden in de gemeente Cuijk. De wandeling moet bijgehouden worden, via een wandel of hartloop app, en de printscreens daarvan, en een aantal foto’s van de wandeling dienen als bewijs ingestuurd te worden. Tips voor het gebruik van deze apps komen op onze site.

Inschrijving

De inschrijving voor de Avondvierdaagse Cuijk Home Edition kan alleen via onze website (www.avondvierdaagsecuijk.nl). De inschrijving loopt van 1 augustus t/m 21 september.

Beloning

De gewone medaille met de nummertjes met het aantal keer deelgenomen, zijn deze keer niet te verdienen. Voor de Home Edition hebben we een speciale medaille laten maken. Deze medaille is alleen bij deze edite te verdienen, daarnaast ontvangt de deelnemer een speciaal wandeldiploma.

Spandoek wedstrijd

De afgelopen jaren hadden we een spandoekwedstrijd. Deze komt helaas te vervallen. Daarvoor in de plaats gaan we waarschijnlijk nog een creatieve opdracht bedenken, die tijdens de wandeling gedaan kan worden.

Regels van de Avondvierdaagse Cuijk Home Edition.

De exacte regels van de home editie zijn we nog aan het uitwerken.  Deze regels zullen we als we ze compleet hebben, vermelden op onze website, en bij de inschrijving krijgt de deelnemer ze nog per email doorgestuurd.

Wat als de corona maatregelen aangescherpt worden?

We hebben er goede hoop in dat we ondanks de huidige corona maatregelen de Avondvierdaagse op deze manier door kan gaan. Alleen als de maatregelen strenger worden die deze manier van de Avondvierdaagse belemmeren, kunnen we hem niet door laten gaan.

Houd onze website in de gaten.

Barometer

Ingeschreven

171 - totaal

Per afstand

49 - 2,5km

65 - 5km

42 - 10km

10 - 15km

Uitgelopen

136

Laatst bijgewerkt: 1-10-2020 23:20

Sponsor

Foto

Weer