7 - 8 - 9 - 10

september 2021

donderdag, 07 September 2017 20:01

Avondvierdaagse Cuijk weer Groot Succes

Avondvierdaagse Cuijk weer Groot Succes Foto: Arjan Broekmans

Afgelopen dinsdag startte 941 enthousiaste deelnemers vanaf het Stationsplein aan de Avondvierdaagse. Met mooie routes die onder andere langs de Maas en de verschillende wijken van Cuijk liepen waren de wandelaars van de 5, 10 en 15km erg enthousiast.

Op de eerste dag liepen de wandelaars via de Maas naar Cuijk-Noord/wijk De Valuwe. Bij de blokhut was speciaal voor alle deelnemers door JOGG een waterpunt ingericht zodat iedereen hun flesje weer bij konden vullen. Waarna de route kon worden vervolgd. Albert Heijn had speciaal voor deze dag bij hun winkel een kraam opgezet waar de deelnemers een stukje fruit konden pakken. De tweede dag ging zoals gebruikelijk door de Heeswijk waar de Jumbo groots uitpakte, om voor de wandelaars verschillende soorten fruit aan te bieden. De wijkvereniging De Nielt zorgde voor een verfrissend drankje voor de wandelaars. En de derde dag was het eerste stuk van de route iets aangepast, waardoor ze iets eerder dan gebruikelijk al door Vianen kwamen. De fanfare was weer bereid om met een kleine delegatie een leuk stukje muziek te verzorgen voor de deelnemers. Dan komen we op de laatste dag, het was deze keer de beurt aan de Padbroek om de wandelaars te verwelkomen, via een mooie route kwamen ze uiteindelijk bij de Molen uit waar ze iets verderop bij de Cuijkse Stier hun laatste knipje kregen voordat ze hun weg weer konden vervolgen tot de finish. De Grotestraat was speciaal voor de finish versierd, er waren een aantal kapellen aanwezig die de sfeer er goed inbracht, om er een super leuke intocht van te maken. Uiteindelijk bij de finish in de schouwburg aangekomen, konden de wandelaars hun welverdiende medaille ophalen waarna ze in een speciaal opgezette fotohoek trots met hun medaille op de foto konden. De organisatie merkte dat dit zeer goed ontvangen werd door de vele deelnemers.

Spandoekwedstrijd is gewonnen door Bassischool de Regenboog

Dit jaar was er voor het eerst een Spandoekwedstrijd bij de intocht van de Avondvierdaagse. De Jury van de Spandoekwedstrijd was het unaniem eens over de winnaar van de Spandoekwedstrijd. Volgens een van de juryleden gaf het deels geborduurde spandoek met de wandelspreuk “Deze sportieve kanjers lopen hand in hand door het Cuijkse Vierdaagseland” de doorslag.

Barometer

Ingeschreven

171 - totaal

Per afstand

49 - 2,5km

65 - 5km

42 - 10km

10 - 15km

Uitgelopen

136

Laatst bijgewerkt: 1-10-2020 23:20

Sponsor

Foto

Weer