7 - 8 - 9 - 10

september 2021

Avondvierdaagse Cuijk komt met Home Edition

Ondanks de ingestelde corona maatregelen gaat de Avondvierdaagse Cuijk door, maar dan anders.

Door de corona maatregelen kunnen we geen Avondvierdaagse organiseren als vanouds, daardoor zijn we aan het denken geslagen om een alternatieve Avondvierdaagse te bedenken. Deze gaan we de Avondvierdaagse Cuijk Home Edition noemen.

Wat houdt de Avondvierdaagse Cuijk Home Edition in?
In de periode van 1 juni tot/met 31 augustus kunnen deelnemers 4 dagen een wandeling maken, het hoeven niet per se 4 dagen achterelkaar te zijn, met een van de afstanden van de reguliere Avondvierdaagse (2,5km 5km 10km 15km), eenmaal een afstand gekozen dienen alle vier de dagen die afstand gelopen te worden. De routes die gewandeld worden, mogen de deelnemers zelf bepalen, beginnend bij uw eigen huis en, er dient gestart te worden in de gemeente Cuijk. De wandeling moet bijgehouden worden, via een wandel of hartloop app, en de printscreens van de wandeling dienen als bewijs ingestuurd te worden. Tips voor het gebruik van deze apps komen op onze site.

Inschrijving
Deelnemen aan de Avondvierdaagse Home Edition kost €3,-. De inschrijving voor de Avondvierdaagse Cuijk Home Edition kan alleen via onze website (www.avondvierdaagsecuijk.nl). De inschrijving start op 1 juni.

Beloning
De gewone medaille met de nummertjes met het aantal keer deelgenomen, zijn deze keer niet te verdienen. Voor de Home Edition hebben we een speciale medaille laten maken. Deze medaille is alleen bij deze edite te verdienen, daarnaast ontvangt de deelnemer een speciaal wandeldiploma.

 

Houd onze website in de gaten.

Vriend

Nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Foto

Weer