Home Edition 2021

verlengd tot 30 september

Wandel Apps

e Routes

E Routes is voor wandelen en hardlopen. Het zet via GPS wandelroutes en hardlooproutes uit vanaf jouw locatie. Jij bepaalt de afstand, de eRoutes app maakt de GPS routes. Waar je begint, eindig je ook. De app biedt overal ter wereld navigatie voor wandelen en hardlopen. Je route wordt begeleid via stemnavigatie. Ook bevat de app trainingsschema’s om verstandig te beginnen met hardlopen of wandelen en om te trainen voor korte en lange afstanden.

   


Run Keeper

Runkeeper wordt al door meer dan 26 miljoen mensen gebruikt. Lekker sporten met je persoonlijk coachingsprogramma op je mobiel! Via de GPS in je mobiel kun je je hardloopactiviteiten bijhouden, maar ook gegevens over wandelen, wielrennen, trektochten en fietsen.

   


Re-live

Als jij graag fietst, loopt, wandelt of de buitenlucht opzoekt voor iedere andere sport, dan is Relive de perfecte app voor jou. En het is nog gratis ook!

Miljoenen hardlopers, fietsers, hikers, skiërs, snowboarders en andere outdoor avonturiers gingen je voor. Zij delen hun activiteiten met Relive via een 3D video.

   


Strava

Als je graag hardloopt, fietst of buiten sport, is Strava net iets voor jou. Probeer het eens, het is gratis!

Miljoenen hardlopers, fietsers en andere sporters gebruiken Strava al om hun activiteiten vast te leggen, hun prestaties over een bepaalde periode te vergelijken, contact te leggen met hun community, en foto’s, verhalen en hoogtepunten van hun avonturen te delen met vrienden.

   

Vriend

Nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Foto

Weer